Jämför villaförsäkring

Om man ska teckna en ny villaförsäkring eller förnya den man redan har är det bra om man då och då jämför villaförsäkring mellan olika försäkringbolag. På så sätt kan man se till att man alltid har rätt försäkring till rätt pris. Med tanke på att det hus man bor i kan förändras med åren genom renoveringar etc. är det viktigt att ens försäkringsbolag har rätt information. Annars kan man lätt få en tråkig överraskning om olyckan skulle vara framme.

För att hitta en bra och billig villaförsäkring, eller villahemförsäkring så bör du först jämföra olika försäkringar. Du kommer märka att villkoren och men främst priserna kommer variera väldigt mellan försäkringbolagen. När du kollar upp priserna hos de olika bolagen är det självklart bra om man försöker få så liknande villkor som möjligt så man kan göra en rättvis jämförelse. Jag tänker då mest på de olika tilläggsförsäkringar man kan ha. En jämförelse där de olika alternativen skiljer sig åt i vad de omfattar blir mycket svårare att göra.

Hos Moderna försäkringar kan du se vad ditt pris för en villaförsäkring skulle bli.
Dessutom har de nu ett attraktivt erbjudande som ger 10% rabatt på bilförsäkringen, om man överför sin villaförsäkring dit.

 

 

Comments are closed.